Eksport av CSV-filer fra Conta

I Conta-tjenestene kan du eksportere data fra mange av listene og rapportene i CSV-formatet. Dette er tekstfiler der feltene er separert med komma eller andre tegn. Flere steder i tjenestene kan du dessuten eksportere PDF-filer.

CSV-filer kan åpnes i regnearkprogramvare, som for eksempel Excel, hvis du skal se på eller redigere informasjonen i de.

NB! Noen steder er det nødvendig å velge en tidsperiode før du får tilbud om å eksportere.

Når du har valgt listen eller rapporten du ønsker å eksportere, samt valgt en periode, klikk på LAST NED CSV rett under selve listen eller rapporten du vil eksportere. Her viser vi et eksempel fra fakturalisten.

Skjermbilde av nedlasting av CSV

Vi har også laget en guide til hvordan du kan behandle dataene du har eksportert ved hjelp av et regnearkprogram.