Inngående balanse

Når du bytter til Conta fra et annet regnskapsprogram må du legge inn inngående balanse. Når du gjør dette får du nemlig riktige beløp på alle kontoene fra det tidligere regnskapet over i Conta. For at overgangen skal bli så enkel som mulig har Conta et eget verktøy for inngående balanse, slik at du enklest […]

Abonnement på regnskap

Som regnskapsbruker får du prøve tjenesten gratis i 30 dager. Deretter faktureres tjenesten årlig. Abonnementet gir deg ubegrenset tilgang til funksjonene i Conta Regnskap, inkludert automatisk bokføring av fakturaene dine fra Conta Faktura, veivisere som hjelper deg å føre riktig og alle regnskapsrapportene du trenger. Innstillinger for abonnementet ditt I abonnementsinstillingene dine kan du endre […]

Bankkontoer

Her kan du endre eller legge inn bankkontoer, med norsk kontonummer, samt IBAN og SWIFT til bruk i internasjonale transaksjoner.

Innstillinger for regnskap

I regnskapsinnstillingene finner du kontoplanen og veivisere som skal hjelpe deg med å opprette kontoene og MVA-kodene du trenger til bokføringen.