Abonnement på regnskap

Som regnskapsbruker får du prøve tjenesten gratis i 30 dager. Deretter faktureres tjenesten årlig. Abonnementet gir deg ubegrenset tilgang til funksjonene i Conta Regnskap, inkludert automatisk bokføring av fakturaene dine fra Conta Faktura, veivisere som hjelper deg å føre riktig og alle regnskapsrapportene du trenger. Innstillinger for abonnementet ditt I abonnementsinstillingene dine kan du endre […]

Bankkontoer

Her kan du endre eller legge inn bankkontoer, med norsk kontonummer, samt IBAN og SWIFT til bruk i internasjonale transaksjoner.

Innstillinger for regnskap

I regnskapsinnstillingene finner du kontoplanen og veivisere som skal hjelpe deg med å opprette kontoene og MVA-kodene du trenger til bokføringen.