Regnskapsrapporter

Rapportene gir deg full oversikt over hvordan det går med firmaet ditt, i tillegg til ferdig utfylt MVA-melding.

Rapportene gir deg full oversikt over hvordan det går med firmaet ditt, i tillegg til ferdig utfylt MVA-melding.

Her gir vi en kort forklaring på alle rapportene. Vi har delt rapportene inn i tre hovedfaner inne i tjenesten:  Regnskapsrapporter, Reskontro og Til Skatteetaten.

Regnskapsrapporter

Resultat
Resultatet gir en full oversikt over inntekter og kostnader i firmaet ditt.

Balanse
Balansen viser hva du eier (eiendeler) på den ene siden, og egenkapital og gjeld på den andre. Kort fortalt: Hva firmaet ditt eier, og hva det skylder.

MVA-melding
Her får du tallene til MVA-meldingen som du må sende inn til myndighetene. Du kan klikke deg inn her for å se hvordan det ligger an til neste MVA-melding skal sendes inn.

Bilagsjournal
Bilagsjournalen er en oversikt over alle regnskapsbilagene dine, det vil si alle transaksjoner du har bokført.

Hovedbok
Hovedboken viser alle transaksjonene inn og ut av firmaet ditt fordelt på hvilke kontoer de ble ført på.

Fakturajournal
Fakturajournalen tar deg videre til fakturalisten i fakturaprogrammet, som fungerer som fakturaprogrammet i Regnskap.

Bruker du et annet fakturaprogram, vil du få mulighet til å ta i bruk Conta sitt hvis du klikker her. Ved å bruke Conta til fakturering blir alle inntektene dine automatisk bokført istedenfor at du må gjøre det enkeltvis.

Saldobalanse
Saldobalansen viser summen av alt som er bokført på hver av kontoene i regnskapet ditt.

Reskontro

Kundereskontro
Kundereskontroen viser deg transaksjonene mellom kundene dine og firmaet ditt, og hvilke kunder som skylder firmaet ditt penger. Du finner reskontroen for enkeltkunder ved å klikke på menyfanen KUNDER og så kundekortet for kunden det gjelder.

Leverandørreskontro
Leverandørreskontro viser deg alle transaksjoner mellom leverandørene dine og firmaet ditt, og hvem du skylder penger til. Du finner reskontro for hver enkelt leverandør ved å klikke på menyfanen LEVERANDØRER og så detaljer for leverandøren det gjelder.

Aldersfordelt kundereskontro
Se hvor mye penger kundene skylder deg, fordelt i et diagram der du kan se hvilke fakturaer som har forfalt og hvor lenge det er siden de skulle vært betalt.

Aldersfordelt leverandørreskontro
Se hvor mye penger du skylder leverandørene dine, fordelt i et diagram der du kan se hvilke fakturaer som har forfalt og hvor lenge det er siden de skulle vært betalt.

Til Skatteetaten

MVA-melding
MVA-meldingen er en oversikt over inntekter og kostnader som forklarer om du må betale eller få tilbake MVA. Den henter informasjon fra regnskapet, og du kan sende den rett til Altinn.

Eksporter regnskapsdata i SAF-T format

Skal du levere regnskapsopplysninger til Skatteetaten for bokettersyn? Her kan du laste ned en ZIP-fil med data fra en gitt periode.

Næringsspesifikasjon (kun for ENK)

Næringsspesifikasjon er noe alle enkeltpersonforetak må levere, og er en oppstilling av inntekter og kostnader i firmaet. Den henter informasjon fra regnskapet, og du kan sende den rett til Altinn.