Bankkontoer

Her kan du endre eller legge inn bankkontoer, med norsk kontonummer, samt IBAN og SWIFT til bruk i internasjonale transaksjoner.

Her kan du endre eller legge inn bankkontoer, med norsk kontonummer, samt IBAN og SWIFT til bruk i internasjonale transaksjoner.

Husk å legge inn et tydelig navn på kontoen din, for eksempel «Driftskonto Sparebanken XXXXX» slik at du kan skille dem fra hverandre hvis du legger inn flere (det kan være greit å inkludere de 5 siste sifrene slik at det blir enda lettere å identifisere).

Du kan ha flere bankkontoer. Den første vil være regnskapskonto 1920, så 1921 også videre. Husk at flere bankkontoer også betyr mer kompleks bokføring, så vurder om du trenger flere enn én.

Mange enkeltpersonforetak bruker ikke egen bankkonto overhode, mens AS er pålagt å ha bankkonto, så vel som en skattetrekkskonto i forbindelse med lønnsutbetalinger hvis det er ansatte i bedriften.

Conta Regnskap er under kontinuerlig utvikling. Innholdet i disse hjelpesidene vil kunne endre seg etter hvert som tjenesten forbedres. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe.