Automatisering (oppfølging av fakturaer)

Fra denne siden kan du velge hvorvidt du ønsker at Conta Faktura skal følge opp ubetalte fakturaer automatisk for å spare deg for tid.

Fra denne siden kan du velge hvorvidt du ønsker at Conta Faktura skal følge opp ubetalte fakturaer automatisk for å spare deg for tid.

Merk at automatisk oppfølging krever Conta Pluss og fungerer kun på fakturaer som både ble sendt med KID-nummer, og har mer enn 30 kroner gjenstående.

Forklaring

I den første delen huker du av om du vil at Conta skal sende ubetalte fakturaen på ny fem dager etter den forfalt.

Det neste valget du kan ta er hvorvidt Conta skal følge opp ubetalte fakturaer med purring eller inkasso.

Du avgjør selv om du vil kun sende purring, først sende purring og så inkasso, eller gå direkte til inkasso. Grunnen til at det står 15 dager i alle tilfellene er fordi det er første dag etter forfall hvor du kan kreve purregebyr og renter på purringen/inkassovarselet.

Du må ha Conta Pluss for å kunne aktivere denne funksjonen.