Balanse

Balansen finner du under menyfanen «Rapporter» i Conta Regnskap. Det er en oppstilling av den bokførte verdien av alle eiendelene til firmaet ditt, satt opp mot firmaet sin egenkapital og gjeld.

Balansen finner du under menyfanen «Rapporter» i Conta Regnskap. Det er en oppstilling av den bokførte verdien av alle eiendelene til firmaet ditt, satt opp mot firmaet sin egenkapital og gjeld.

Velg perioden du vil se, pluss eventuelt prosjekt og avdeling hvis du bruker det (krever Conta Pluss).

Skjermbilde av balansen

Ved avslutting av årsregnskap skal summen mellom den ene og den andre delen av balansen være null.

Balanseoppsettet

I Conta Regnskap vises eiendeler øverst, og under finner du egenkapital og gjeld. Velg perioden du ønsker fra nedtrekksmenyen.

Eiendeler gir deg en oversikt over hva firmaet ditt eier og hva du har tilgode, mens egenkapital og gjeld viser deg hvordan du har finansiert eiendelene, altså hvordan du skaffet pengene som ble brukt til å kjøpe eiendelene.

Du kan eksportere resultatrapporten som PDF eller CSV ved å klikke på lenkene til høyre over regnestykket.

Conta Regnskap er under kontinuerlig utvikling. Innholdet i disse hjelpesidene vil kunne endre seg etter hvert som tjenesten forbedres. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe.