Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Innstillinger i Salg

I innstillingene kan du redigere alt fra basisopplysninger om firmaet ditt, til nøkkelpersoner, firmalogo, prosjekter og avdelinger.

I innstillingene kan du redigere alt fra basisopplysninger om firmaet ditt, til nøkkelpersoner, firmalogo, prosjekter og avdelinger.

Til høyre i undermenyen ser du en en knapp som endrer seg basert på hvor i menyen du er. Er du i menypunktet VIRKSOMHET vil knappen til høyre for eksempel vise NY VIRKSOMHET.

Virksomhet

Her kan du endre alt som har med virksomheten din å gjøre.

Bankkontoer

Herfra kan du endre eller legge inn bankkontoer, med norsk kontonummer, samt IBAN og SWIFT til bruk i internasjonale handler. Husk å legge inn et tydelig navn på kontoen din, for eksempel «Driftskonto Sparebanken» slik at du kan skille dem fra hverandre hvis du legger inn flere.

Avdelinger

Avdelinger kan brukes når virksomheten din driver med flere forskjellige typer aktiviteter, og du vil skille de fra hver av de i regnskapet. Avdelinger kan ha egen bankkonto og logo registrert på seg.

Når du sender tilbud eller lager ordre fra en avdeling vil avdelingsnavnet vises øverst på tilbud og ordre, mens organisasjonsnummeret og det formelle foretaksnavnet vises nederst.

Du kan lage en ny avdeling herfra, eller når du lager et tilbud.

Prosjekter

Prosjekter kan knyttes til en kunde, og brukes til å få oversikt over jobber som pågår over tid. Til forskjell fra avdelinger, er prosjekter også avgrenset i tid med en start- og sluttdato.

Ta kontakt med oss hvis du vil endre organisasjonsnummer.

Postadressen kommer i mottakerfeltet på alle tilbud og ordre.

Brukere

Én enkelt brukerkonto kan ha adgang til et ubegrenset antall virksomheter. Les om innstillingene for virksomheter, hvordan du oppretter en ny virksomhet, og hvordan du bytter mellom dem.

Dokumentinnstillinger

Du kan gjøre flere tilpasninger som gjelder for alle nye dokumenter du sender fra det aktive firmaet ditt. Her forklarer vi hvordan.

Logo

Tilpass firmalogoen din slik at den ser best mulig ut på alle dokumenter. Vi anbefaler filtype JPG med hvit bakgrunn, i størrelsen 420×110 piksler. Få tips om å tilpasse logoen her.

Abonnement

Under disse menypunktene kan du se statusen på abonnementene dine og velge om du vil oppgradere eller nedgradere. Standard og Smart gir deg flere nyttige funksjoner, og Salg gir deg muligheten til å sende tilbud og lage ordre.

Se prisene for abonnementene.

Brukerkonto

Brukerkontoen er felles for alle Conta-tjenestene. Les om hvordan du lager og gjør endringer i brukerkontoen din.

Conta-kreditt

Conta-kreditt er måten du betaler for betalingstjenester i Conta. Du kan betale med kort eller faktura. Lagrer du betalingskortet, er det kjappere å betale neste gang. Lagring skjer kryptert hos leverandøren av betalingsløsningen, så Conta tar ikke var på denne informasjonen.

Var artikkelen nyttig? like moderate dislike
Relaterte artikler

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!