Innstillinger for brukerkonto

Brukerinnstillingene inneholder de personlige innstillingene dine. De er felles for alle Conta-tjenestene.

Brukeren din i Conta kan ha tilgang til flere virksomheter. Se illustrasjonen under, der brukeren Lennart har tilgang til både Lennarts Fotoservice og Designgurene AS. Det er enkelt for en bruker å gi andre brukere tilgang til en virksomhet.

Brukerkontoer og virksomheter i Conta-tjenestene

Du finner innstillingene på samme sted i alle tjenestene: Under fanen INNSTILLINGER i hovedmenyen finner du menypunktet BRUKERKONTO.

Skjermbilde av brukerkontoinnstillinger

Her kan du bytte navn og e-postadressen du bruker til å logge inn med.  Hvis brukeren din har tilgang til flere virksomheter, kan du velge hvilken av de som skal være aktiv hver gang du logger inn.

Du kan også bytte passord og velge hvilke varslinger du vil motta på e-post. Brukere som vil bruke Conta-tjenestene på engelsk, kan skifte språk.

Gå videre om du vil lese om hvordan du gir tilgang til andre brukere, eller hvordan du legger til flere virksomheter på samme brukerkonto.

For å slette en brukerkonto, ta kontakt med oss.

Tilbakemelding

NB: Ikke bruk dette skjemaet ved spørsmål til brukerstøtte. Bruk kontaktskjemaet i stedet.