Tofaktorautentisering

Slik sikrer du kontoen din med tofaktorautentisering på mobilen.

Slik sikrer du kontoen din med tofaktorautentisering på mobilen.

Hvis du ønsker kan du skru på tofaktorautentisering for å få enda sikrere innlogging i Conta. Vi anbefaler alle å gjøre det!

Conta sin løsning bruker kode-apps som Google Authenticator eller Microsoft Authenticator. Disse finner du enkelt på App Store eller Google Play. Når du har installert en av disse (eller kanskje du har en av dem fra før), gjør dette:

• Klikk på profilikonet ditt helt øverst til høyre når du er logget inn i Conta.
  • Trykk på pluss-tegnet i autentiseringsappen for å legge til en ny kode, og velg å skanne en QR-kode.
  • Skann QR-koden og tast inn den sekssifrede koden som dukker opp i der, inn i feltet i Conta.
  • Det var alt!

Neste gang du logger inn i Conta må du åpne opp autentiseringsappen og skrive inn den sekssifrede koden som vises der. Denne oppdateres med noen sekunds mellomrom og er en unik kode for hver gang du logger inn.

Det er frivillig å aktivere tofaktor, men vi anbefaler alle brukere å gjøre det for økt sikkerhet.