Startsiden i Conta – Hjem

Startsiden eller «Hjem»-siden i Conta gir deg et oversiktsbilde over fakturaene dine og en rekke andre ting. Herfra kan du også aktivere tilleggstjenester.

Startsiden eller «Hjem»-siden i Conta gir deg et oversiktsbilde over fakturaene dine og en rekke andre ting. Herfra kan du også aktivere tilleggstjenester.

Hjem-siden består av en rekke ruter som inneholder informasjon om virksomheten din, omsetningen din, nyttig informasjon, tjenester du kan aktivere, og mye mer. Utforsk gjerne litt for å se selv!

Toppmenyen

Ved å klikke på «Meny» får du tilgang til det aller meste i Conta: Fakturaene dine, regnskapet ditt, innstillinger og mye mer. Til høyre ser du også ikoner som tar deg med til innstillinger, brukerprofilen din og meldingsinnboksen din, hvor Conta sender deg viktige beskjeder og oppdateringer.

Ny i Conta?

Vi har alle vært der! Før du setter i gang med fakturering i Conta, anbefaler vi at du leser «7 tips for fakturaferskinger».

Her er en kjapp videoinnføring i hva du kan gjøre i Conta

Første gang du logger på vil du få en beskjed om å fylle ut innstillingene dine. Dette er nødvendig for at systemet skal vite hvilken informasjon som skal være med på fakturaene (mye av denne informasjonen kan overstyres per faktura, men før du kan sende din første faktura må du minst ha fylt inn kontonummer og første fakturanummer.

Klikk på LAG FAKTURA for å sette i gang med din første faktura!

Knappene til høyre for LAG FAKTURA med REGISTRER KJØP, og KJØR LØNN gjør følgende:

REGISTRER KJØP-knappen tar deg med til regnskapsprogrammet, hvor du kan registrere noe du har kjøpt i regnskapet ditt. Hvis du bruker gratisversjonen av Conta kan du prøve regnskapsprogrammet og de andre tilleggsfunksjonene i 30 dager gratis når du klikker på denne knappen.

KJØR LØNN-knappen tar deg med til Conta sitt lønnssystem.

Fakturaer

Alt inne i ruten som heter FAKTURAER har med, du gjettet riktig, alle fakturaene dine å gjøre. Her finner du en oversikt over omsetningen din og en lenke til en full oversikt over fakturaene dine.

Følg opp

Inne i FØLG OPP-ruten finner du en liste over gjøremål som krever oppfølging fra deg, for eksempel fakturaer som har forfalt. Klikk på hvert enkelt element for å bli tatt med videre.

Når det gjelder forfalte fakturaer: Du kan velge om du vil sende purring, men hvis fakturaen har forfalt med mer enn 14 dager kan også sende fakturaen til innkreving med inkasso. Partneren vår Kravia følger opp fakturaen helt til du får betalt.

Andre ruter

Hjem-siden i Conta vil kunne vise deg andre ruter også, basert på hva slags virksomhet du driver og hva slags tilleggstjenester du har aktivert. Hvis du har Salg, for eksempel, vil du nederst kunne se en rute som viser deg samlet verdi av alle tilbudene og ordrene du har laget.

«Inviter regnskapsfører»-ruten er en direktelenke til å invitere regnskapsbyrået (hvis du bruker et) til å samarbeide med deg inne i Conta, enten det kun er for en sjekk eller at de skal gjøre all bokføringen din.