Chat med regnskapsføreren din i Conta

Slik bruker du den interne meldingsfunksjonen for å kommunisere og sende dokumenter til regnskapsføreren din.

Slik bruker du den interne meldingsfunksjonen for å kommunisere og sende dokumenter til regnskapsføreren din.

Hvis regnskapsføreren din er partner med Conta, kan du bruke den interne meldingsfunksjonen til å kommunisere og sende dokumenter inne i Conta.

Slik inviterer du inn regnskapsføreren din

Meldingsfunksjonen er nyttig for å beskrive eller forklare bilag som regnskapsfører skal bokføre. Regnskapsfører får all nødvendig dokumentasjon og kan bokføre direkte.

På samme måte kan regnskapsfører sende bilag til kunden med spørsmål eller kommentarer, og få svar direkte inne i regnskapssystemet.

Hvordan sende melding til regnskapsfører

Du finner meldingsfunksjonen ved å gå til menyen og velge «Min regnskapsfører».

Hvis du ikke har lagt til regnskapsføreren din, kan du sende en invitasjon

Når regnskapsføreren din har fått tilgang til kontoen din i Conta, vil du se en liste over saker under «Min regnskapsfører».

Klikk på «Ny sak» for å sende en melding til regnskapsføreren din.

I listen kan du se status og detaljer om alle sakene du og regnskapsføreren har sendt til hverandre:

Regnskapsfører? Se her!

Hvis du er regnskapsfører med tilgang til partnerportalen, finner du meldingsfunksjonen ved å gå til KLIENTER.

Du ser antall saker i klientoversikten. Les meldingen eller opprett en ny sak ved å klikke på tallet.

Hvis en kunde har sendt dokumentasjon via en melding, kan du bokføre direkte fra meldingen. Du kan også legge til en kommentar, sende vedlegg eller lukke saken.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig for regnskapsførere som er partner med Conta. Ønsker du å vite mer om partnerprogrammet, kan du ta kontakt på [email protected]