Eksport til regnskap

Det er mulig å eksportere regnskapsdata for å importere i eksterne regnskapsprogram.

Rapporter – Faktura

Conta lar deg ta ut detaljerte rapporter om alt som angår omsetningen i firmaet ditt. Her skal vi gå gjennom hvordan du kan få mest mulig ut av denne funksjonen.

MVA – Faktura og regnskap

De fleste firmaer må levere MVA-oppgaver til myndighetene, enten seks ganger eller én gang per år. Les om hvordan du bruker MVA-oppgaven i Conta Faktura her. Hvis du i tillegg har Regnskap kan du lese om hvordan du gjør MVA-meldingen der.