Eksport til regnskap

Slik kan du spare både tid og penger ved å eksportere fakturadata fra Conta Faktura til regnskapet.

Rapporter

Conta Faktura lar deg ta ut detaljerte rapporter om alt som angår omsetningen i firmaet ditt. Her skal vi gå gjennom hvordan du kan få mest mulig ut av denne funksjonen.

MVA på faktura

De fleste firmaer må levere MVA-oppgaver til myndighetene, enten seks ganger eller én gang per år. Les om hvordan du bruker MVA-oppgaven i Conta Faktura her.