Søke opp bilag

Du kan enkelt søke opp bilag som du har bokført eller som du har lastet opp i Conta.

Redigere transaksjoner

Det er enkelt å rette opp i bilag som er ført feil i Conta. Tidligere versjoner av bilaget lagres også slik at regnskapet ditt er komplett.

Avstemming av bankutskrift

Hver måned må du kontrollere at alle bevegelser på bankkontoen er registrert i regnskapet, og at saldoen på bankkontoen og saldoen i regnskapet er lik. Begynn med å gå til BILAG og så til Bankavstemming. Vi anbefaler at du først laster opp en PDF med bankutskriften du får fra banken din. Har du allerede sendt […]

Ny til regnskapsføring? Dette må du vite

Enten du har brukt andre Conta-tjenester før eller er helt fersk, kan det være nyttig å få med deg disse tingene før du setter i gang. Velkomstveiviser Bruk velkomstveiviseren for å få de viktigste innstillingene på plass på en enkel måte ved å velge de alternativene som stemmer best med firmaet ditt. Har du ført […]

Registrere alle typer bilag

Her kan du registrere alle typer bilag, enten det er salg og innkjøp, eiendeler, tap, aksjekapital eller andre transaksjoner.

Registrere inntekt

Fakturaer fra Conta Faktura bokføres automatisk som inntekt i Conta Regnskap, men hvis du har dokumentasjon på inntekt fra andre steder, anbefaler vi å bokføre dem i denne veiviseren. Slik gjør du!

Registrere kjøp

Enten du har kjøpt varer du skal selge videre eller utstyr du trenger til driften, er det enkelt å bokføre kjøpet med veiviseren i Conta Regnskap.

Veivisere for bilag

Menyfanen BILAG er hjertet i Conta Regnskap, og stedet hvor du bokfører de bilagene dine.

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.