Legge til arbeidsplass

Når du bruker lønnssystemet til Conta, må du legge til alle arbeidsplassene i bedriften din for å kunne kjøre lønn til ansatte på de forskjellige lokasjonene. Slik gjør du det.

Når du bruker lønnssystemet til Conta, må du legge til alle arbeidsplassene i bedriften din for å kunne kjøre lønn til ansatte på de forskjellige lokasjonene. Slik gjør du det.

Når du starter å bruke Conta sitt lønnssystem, må du legge til bedriften du skal kjøre lønn for. Det gjør du ved å bruke søkefunksjonen inne i systemet. Conta henter all informasjon om bedriften fra Brønnøysundregistrene.

Hvis bedriften har flere arbeidsplasser, altså lokasjoner, vil de automatisk hentes opp når du legger til bedriften.

Registrere ny arbeidsplass

Skal du starte en ny avdeling eller arbeidsplass på en ny adresse? Da må du først og fremst oppdatere opplysningene i til bedriften Brønnøysundregistrene.

Når den nye arbeidsplassen er opprettet, kan du legge den til i systemet. Det gjør du ved å gå til BEDRIFT > OPPDATER BEDRIFTEN.

Da hentes opplysningene om den nye arbeidsplassen fra Brønnøysundregistrene automatisk.

Fjerne eller legge ned en arbeidsplass

Så lenge en arbeidsplass er registrert i Brønnøysundregistrene, vil den vise i oversikten. Du kan markere arbeidsplassen som «inaktiv» hvis den ikke er i bruk eller hvis du ikke skal kjøre lønn for den med dette programmet.

Det gjør du ved å gå til BEDRIFT og velge den aktuelle arbeidsplassen. Klikk på bryteren ved «Aktiv» for å gjøre arbeidsplassen inaktiv. Du ser at den er inaktiv ved at bryteren er grå.

Arbeidsplassen vil vises som «inaktiv» i kontoen din og du kan ikke kjøre lønn for denne arbeidsplassen.

Hvis du skal legge ned en arbeidsplass permanent, må du registrere dette i Brønnøysundregistrene. Conta henter automatisk informasjon om bedriften og arbeidsplassene når du går til BEDRIFT > OPPDATER BEDRIFTEN.

Kom i gang med lønn