Laste opp kvitteringer med Conta sin mobilapp

Conta har en mobil-app til iOS og Android som lar deg ta bilde og laste opp kvitteringer direkte til regnskapet.

Conta har en mobil-app til iOS og Android som lar deg ta bilde og laste opp kvitteringer direkte til regnskapet.

Det er alltid viktig å ha orden på kvitteringene og annen bilagsdokumentasjon, og nå kan du bruke appen vår til å sende disse direkte til regnskapet:

Last ned appen gratis fra App Store eller Google Play, og logg inn med det samme brukernavnet og passordet du vanligvis bruker i Conta.

Slik gjør du

Last først ned appen og logg inn i den.

For å ta bilde av en kvittering velger du «Ta bilde av bilag», eller hvis du allerede har bildet på mobilen klikker du «Hent fra bildegalleri».

Den første gangen du bruker appen må du godta at den skal ha tilgang til mobilkameraet og bildegalleriet ditt. Denne tilgangen er nødvendig for at appen skal kunne sende bilder til regnskapet, og brukes ikke til noe annet enn det.

Tapp på «Beskjær bildet» for å gjøre utsnittet mindre hvis du trenger det. Juster hjørnene med fingrene dine for å beskjære. Velg «OK» når du er ferdig.

Til slutt tapper du bare «Send til innboks». Neste gang du logger inn i Conta, vil bildet av bilaget eller kvitteringen vises under menyfanen «Bilag» og så «Innboks». Herfra kan du enkelt knytte bilaget til transaksjonen det gjelder i regnskapet.