Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Abonnementer

Conta gir deg en god verktøykasse for å håndtere administrasjonen til bedriften. Velg mellom Standard og Smart, og legg til tjenester etter behov. Her forklarer vi hva du får for de forskjellige, og går litt mer i dybden på enkelte av tilleggsfunksjonene.

Conta gir deg en god verktøykasse for å håndtere administrasjonen til bedriften. Velg mellom Standard og Smart, og legg til tjenester etter behov. Her forklarer vi hva du får for de forskjellige, og går litt mer i dybden på enkelte av tilleggsfunksjonene.

Alle abonnement i Conta faktureres for et år om gangen og priser er oppgitt eks. MVA. Under INNSTILLINGER > MINE KJØP kan du endre på innstillinger som har med abonnementet ditt å gjøre, inkludert fornying og kansellering. Klikk på knappen med tre prikker for å administrere abonnementet ditt.

Merk at det er virksomheten din og ikke brukerkontoen som er assosiert med abonnementet. Har du tilgang til mange firma i Conta må du altså oppgradere hver av de hvis du vil ha tilgang til Standard eller Smart på alle.

Hva er inkludert i abonnementene?

Standard

139 kr/mnd.

Standard-abonnementet passer for deg som sender en del fakturaer og fører regnskap. 

Med Standard kan du

 • lage ubegrenset med fakturaer
 • regnskapsprogram og mobilapp 
 • chat-support
 • sende faktura på e-post fra systemet
 • sende og motta EHF-faktura fra kr 3.38/faktura
 • sende eFaktura/Vipps fra kr 3.38/faktura

Smart

249 kr/mnd.

Smart-abonnementet inneholder all funksjonalitet fra Conta og gjør faktureringen og bokføring mest mulig effektiv. 

Med Smart får du alt fra Standard-abonnementet, pluss

 • lage ubegrenset med fakturaer
 • regnskapsprogram og mobilapp 
 • chat- og telefonsupport
 • sende faktura på e-post fra systemet
 • sende og motta EHF-faktura
 • automatisk oppfølging av fakturaer
 • KID på fakturaer
 • prosjekter og avdelinger
 • sende eFaktura/Vipps fra 3.38kr/faktura
 • Integrering med Timerabbit, timeføringstjenesten til Conta
 • kopiere faktura

Alle abonnementspriser er eks. mva. og faktureres årlig. 

Mer om noen av de nyttigste funksjonene i Smart:

Med Standard kan du komme i gang både med fakturering og regnskapsføring, men aktiverer du Smart får du virkelig tilgang til mange kraftige funksjoner som passer spesielt godt til deg som vil ha en litt mer automatisk arbeidshverdag:

Støtte for KID-nummer for på fakturaene
Dette vil for mange være en av de mest tidsbesparende funksjonene som følger med med Smart. For å skru på KID må du ha en avtale med banken din, men det er enkelt å sette opp. Fyll ut bestillingsskjemaet ved å gå til hit i Conta Faktura: INNSTILLINGER > FAKTURAINNSTILLINGER > KID.

Les mer om KID her.

Alle fakturaene dine vil deretter ha et unikt KID-nummer som kunden skal bruke når de betaler. Da blir innbetalingene registrert automatisk i Conta uten at du trenger å sjekke nettbanken og markere fakturaen som betalt.

Prosjekter og avdelinger

Smart lar deg opprette et ubegrenset antall prosjekter og avdelinger på hvert firma. Avdelinger kan brukes når virksomheten din driver med flere forskjellige typer aktiviteter, og du vil skille omsetningen fra hver av de i regnskapet.

Du kan bruke prosjekter i Conta-tjenestene til å få oversikt over inntekter fra jobber som pågår over tid. Et prosjekt kan også knyttes til en kunde.

eFaktura og EHF

I tillegg til å kunne sende og ta imot ubegrenset med EHF uten ekstra kostnad, har Smart også støtte for eFaktura som du kan sende til privatpersoner. Ikke verst! 

Skjule Conta-logoen fra fakturaene

Med Smart kan du sette et mer unikt preg på fakturaene ved å ta bort Conta-logoen nederst. Gå til menyfanen INNSTILLINGER og så menypunktet FAKTURAINNSTILLINGER for å velge å skjule logoen på fremtidige fakturaer du lager. Du fjerner også logoen fra inkassodokumenter og e-poster.

Merk at alle endringer i fakturaene kun gjelder fremtidige fakturaer, ikke de som allerede har blitt laget.

Fri lagringsplass for filer

Smart gir deg ubegrenset opplasting av filer og dokumentasjon på hver kunde. Dette kan være alt fra kontrakter, bilder, tegninger, til andre ting som angår kundeforholdet.

Yrkesgrupper som kan få reklamasjoner på arbeidet de utfører bør være påpasselige med å ta vare på bildedokumentasjon av leveransen, og denne funksjonen fungerer godt til akkurat dette.

Gjøremål på kunder

Du kan også opprette en huskeliste på hver kunde, med varsling for hvert gjøremål. Gå til kundekortet til kunden det gjelder under menyfanen KUNDER for å gjøre dette.

Velg GJØREMÅL og så NYTT GJØREMÅL for å legge til gjøremål på kunden. Du vil bli påminnet om hendelser på gjøremålslista di både på startsiden i Conta, og via e-post om du ønsker.

Når du oppretter et gjøremål kan du velge når du vil ha påminnelse på e-post fra nedtrekksmenyen.

Kopiere fakturaer

Du kan kopiere gamle fakturaer til å bruke som grunnlag for nye. Da slipper du å taste inn den samme informasjonen på ny. Du kan endre på detaljene når du redigerer fakturaen.

Sende ubegrenset med fakturaer på e-post

Alle kan sende fakturaer selv ved å laste ned og sende som vedlegg, eller sende dem direkte fra systemet, i ubegrenset antall. 

English: Read about the subscriptions in Conta.

Var artikkelen nyttig? like moderate dislike

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!