For mye innbetalt

Har du fått innbetalinger med avvik, der kunden har betalt for mye eller for lite?

Har du fått innbetalinger med avvik, der kunden har betalt for mye eller for lite?

Betalinger med avvik betyr at det ikke er benyttet KID, eller at det innbetalte beløpet er større eller mindre enn det som står på fakturaen. Conta vil ikke vite hvilken faktura eller inkassosak betalingen skal registreres på.

Innbetalinger med avvik behandles ved å klikke på «behandle innbetalingene» på startsiden i Conta, og så klikke på «behandle» på betalingen det gjelder.

Inneholder ikke innbetalingen kundenavn vil det som regel være informasjon om hvilket kontonummer betalingen har kommet fra, og av og til fritekst som kunden har skrevet inn i nettbanken når vedkommende gjorde innbetalingen. Utifra kontonummer og fritekst kan du kanskje finne ut av hvem som står bak.

Du kan finne hvem som eier et kontonummer ved å skrive nummeret inn i nettbanken i en ny betaling, og så se hvilket navn eller firmanavn som dukker opp.