Kundeliste

Uten kunder, ingen fakturering. Slik holder du orden på kundene dine i Conta Faktura.

Uten kunder, ingen fakturering. Slik holder du orden på kundene dine i Conta Faktura.

Det finnes to måter å legge til nye kunder på. Enten ved å gå fra menyfanen KUNDER og velge NY KUNDE eller ved å legge til en ny kunde når du lager en ny faktura. Slik gjør du det.

Kunder

Kundeimport

Du kan importere kunder både fra andre virksomheter du har tilgang til i Conta Faktura, og helt andre fakturaprogrammer ved å klikke KUNDEIMPORT like over kundelisten. Slik foregår det.

Kundekort

Klikk på KUNDEKORT lengst til høyre på hver kunde i listen for å se eller endre opplysningene for hver kunde. Les mer om hva du kan se og gjøre på kundekortet her.

Last ned kunder som CSV

Du kan laste ned kundelister som CSV til bruk i Microsoft Excel eller andre regnearkprogrammer.

Klikk på LAST NED CSV for å laste ned alle kundene du har på listen akkurat nå. Merk at data som blir eksportert til CSVen påvirkes av den nåværende visningen: Hvis du har søkt på et spesifikt firma, og kun det ene firmaet vises, vil CSV-filen kun inneholde denne ene kunden.

Conta Faktura og kundenummer

Conta Faktura bruker ikke kundenummer, og dette er heller ikke påbudt. Grunnen er at moderne økonomisystemer fint klarer å holde orden på kundedatabaser uten å gi et nummer til hver kunde.