Kundeimport i inkasso

Import av kunder foregår på samme vis i alle Conta-tjenestene.

Import av kunder foregår på samme vis i alle Conta-tjenestene.

Les om hvordan du importerer kunder i Conta-tjenestene her.

Conta Inkasso er en tjeneste som ikke lenger tar imot nye kunder. Se hvordan du sender ubetalte fakturaer til innkreving via partneren vår, Skuls. Dessuten – med Superraskt Oppgjør kan du få betalt umiddelbart og si farvel til all oppfølging av fakturaer.