Lag ny kunde i regnskapet

Du kan legge inn nye kunder i regnskapsprogrammet under menyfanen KUNDER eller når du registrerer et inntektsbilag. Bruker du Conta til å fakturere, vil kunder fra fakturaene du lager bli lagt inn i regnskapet automatisk.

Kundekort

Kundekortet inneholder all informasjon om kundene dine. Mye av informasjonen går på tvers av alle Conta-tjenestene, men når du fører regnskap kan du også se kundereskontroen.

Importere kunder

Du kan importere kunder fra andre virksomheter du bruker i Conta, eller til og med fra andre programmer.

Kundeoversikt

Et kunderegister er nødvendig når du fører regnskap. Slik holder du orden på kundene dine i Conta.