Årsoppgjør i Conta: Hvordan legge til bruker

Noen ganger kan det være nyttig å legge til en ekstra person inne i årsoppgjørssystemet. Det kan være at du for eksempel skal ha hjelp med en regnskapsfører til å se gjennom og levere. Her viser vi deg hvordan du gjør det i Conta Årsoppgjør.

Noen ganger kan det være nyttig å legge til en ekstra person inne i årsoppgjørssystemet. Det kan være at du for eksempel skal ha hjelp med en regnskapsfører til å se gjennom og levere. Her viser vi deg hvordan du gjør det i Conta Årsoppgjør.

Det første du gjør er å trykke på tannhjulet i toppmenyen, øverst til høyre. Her klikker du deg videre inn på «Innstillinger for virksomhet».

Først vil du se at du kan oppdatere opplysningene til virksomheten din og se alle produktene du har.

Slik legger du til en ny bruker:

1. Scroll deg ned til «Tilgangsstyring».
  2. I feltet der det står «Søk etter bruker (e-post)», søk etter e-postadressen du vil legge til. Vær obs på at brukeren må være registrert i Conta for at du skal finne dem. Husk å skriv inn riktig adresse.
  1. Trykk «+» tegnet for å legge til brukeren.
  2. Her vil du få opp et vindu der du må velge hvilken rolle du vil dele ut. For at brukeren skal kunne redigere og se årsoppgjøret ditt, velger du «Årsoppgjørbruker».
  3. Klikk «Legg til rolle».

Personen kan nå se og redigere årsoppgjøret ditt inne i systemet.

Les også: Kom i gang med Årsoppgjøret