Koble sammen Conta og Tritt

Integrasjonen mellom Conta og lønnssystemet Tritt gjør bokføring av lønnskjøringene helt sømløs.

Integrasjonen mellom Conta og lønnssystemet Tritt gjør bokføring av lønnskjøringene helt sømløs.

Integrasjonen mellom Conta og Tritt gjør at du kan bokføre lønnskjøringen med få klikk. Etter du er ferdig å kjøre lønn, velger du å sende informasjonen direkte til Conta for å bokføre den. Lønnskjøringen bokføres automatisk som et bilag i Conta med riktig dato, kontoer og beløp.

Aktiver integrasjonen

For å koble sammen Conta og Tritt, må du logge inn i Conta og gå til INNSTILLINGER. Gå til MINE KJØP, finn Tritt på listen over tjenester og velg «Prøv Tritt».

Du blir tatt videre til Tritt for å aktivere integrasjonen. Hvis du allerede har opprettet en bruker i Tritt, finner vi automatisk bedriftsprofilen som matcher bedriften du har registrert i Conta.

Har du ikke registrert en bruker i Tritt ennå, blir du tatt med til registreringsskjemaet. Du kan også lage en bruker på tritt.no før du aktiverer integrasjonen.

Velg «koble sammen» for å koble sammen bedriften din i Conta og Tritt.

Integrasjonen er aktivert og du kan kjøre lønn for bedriften og bokføre sømløst i Conta.