Bankkontoer

Fra banksiden kan du endre eller legge inn bankkontoer, med norsk kontonummer, samt IBAN og SWIFT til bruk i internasjonale transaksjoner.

Fra banksiden kan du endre eller legge inn bankkontoer, med norsk kontonummer, samt IBAN og SWIFT til bruk i internasjonale transaksjoner.

Husk å legge inn et tydelig navn på kontoen din, for eksempel «Driftskonto Sparebanken XXXXX» slik at du kan skille dem fra hverandre hvis du legger inn flere (det kan være greit å inkludere de 5 siste sifrene slik at det blir enda lettere å identifisere).

Du kan ha flere enn én bankkonto, men…

Du kan ha flere bankkontoer i Conta. Den første vil være regnskapskonto 1920, så 1921 også videre. Husk at flere bankkontoer også betyr mer kompleks bokføring, så vurder om du trenger flere enn én.

Viktig for deg som driver ENK: Selv om enkeltpersonforetak ikke er pålagt å ha en egen bankkonto til virksomheten, anbefaler vi på det sterkeste at du gjør det. Regnskapsføringen blir mye lettere, og integrasjonen mellom fakturering og regnskap i Conta fungerer slik at når du registrerer innbetalinger, så reflekteres det i bankkontoen i regnskapet også.

Gå til info om Bank-siden i Conta.