Legg til ny regnskapskonto

Av og til vil det være behov for å opprette nye kontoer å føre bilag på. Slik gjør du det.

Av og til vil det være behov for å opprette nye kontoer å føre bilag på. Slik gjør du det.

Gå til INNSTILLINGER > REGNSKAP > KONTOPLAN. Klikk på «Vis alle tilgjengelige kontoer» for å vise listen over kontoer du kan åpne.

Et typisk tilfelle hvor folk har behov for å legge til flere kontoer er om firmaet eier flere biler eller har flere forskjellige banklån. Da plikter man å opprette flere kontoer i samme serie.

Vi anbefaler at du får hjelp fra en regnskapsfører for å aktivere kontoer, legge til nye kontoer eller endre eksisterende kontoer hvis du er i tvil om noe.