Sende tilbud

Velger du å sende tilbudet som e-post får kunden en hendig privat lenke som de kan klikke på for å se tilbudet på nettet, og akseptere det ved å klikke «Godta».

Velger du å sende tilbudet som e-post får kunden en hendig privat lenke som de kan klikke på for å se tilbudet på nettet, og akseptere det ved å klikke «Godta».

Etter at du har laget tilbudet kan du velge mellom følgende måter å sende det på:

• Som e-post fra Conta Salg* med en lenke til tilbudet der kunden kan se tilbudet i nettleseren og godta eller avvise derfra
  • Laste ned PDF av tilbudet og sende slik du selv ønsker (fra egen e-postadresse f.eks)
  • Conta postlegger tilbudet for deg**

*) Krever Conta-kreditt eller Smart.
**) Krever Conta-kreditt

Sende via e-post fra systemet

Når du sender tilbudet direkte fra Conta Salg vil kunden motta en e-post med et vedlegg med tilbudet i PDF-format, men også en lenke i form av en knapp.

Skjermbilde av å godta tilbudet

Følger kunden denne lenken fra e-posten vil de da kunne ta stilling tilbudet ditt direkte fra nettleseren, og du vil få beskjed på e-post om kundens avgjørelse samtidig som det eventuelt blir laget en ordre automatisk.

Alt kunden din trenger å gjøre er å klikke på en av knappene for å godta eller å avvise tilbudet.

Skjermbilde av godtatt tilbud

Etter at de forhåpentligvis har godtatt tilbudet vil lenken fremdeles fungere, men da vil det stå at tilbudet allerede er godtatt. Tilsvarende melding gjelder om de har avvist tilbudet.

Sende til flere?

Velger du å sende kopi (såkalt CC) til andre vil de også få en unik lenke, og alle vil kunne godta tilbudet individuelt. Du vil kunne se i historikken til tilbudet hvilken e-postadresse som hører til personen som godtok tilbudet.

Send selv

Velger du dette når du skal sende tilbudet, får du opp en lenke hvor du først kan laste det ned i PDF-format. Og så kan du skrive ut PDFen og sende den til kundens adresse.

Husk å følge opp tilbudet etter at du har sendt per post, slik at kunden kan si ifra om de godtar tilbudet eller ikke, og slik at du deretter kan lage en ordre.

Postlegg med Conta

Hvis du vil sende et tilbud per post, og vil at Conta skal postlegge det for deg velger du POSTLEGG MED CONTA. Dette krever at du har enten har et gyldig betalingskort for hånden, har lagret ett kort fra tidligere, eller allerede har kjøpt Conta-kreditt for brev.