Kravia Q&A

I denne artikkelen finner du svar på en rekke spørsmål som omhandler inkasso fra Conta og vår inkassopartner Kravia.

For mye innbetalt

Har du fått innbetalinger med avvik, der kunden har betalt for mye eller for lite?

Innsigelse mot faktura og sak i forliksrådet

Conta Inkasso er en tjeneste som ikke lenger eksisterer. Se hvordan du sender ubetalte fakturaer til innkreving via partneren vår, Kravia. Kunden kan når som helst klage på fakturaen ved komme med en innsigelse. Er innsigelsen skriftlig, plikter du å fryse inkassoprosessen.

Saksinnstillinger for Conta Inkasso

Conta Inkasso er en tjeneste som ikke lenger eksisterer. Se hvordan du sender ubetalte fakturaer til innkreving via partneren vår, Kravia. Her kan du gjøre endringer i abonnementet ditt, saksinnstillingene, og innstillinger som er felles for alle Conta-tjenestene.

Innstillinger

Her kan du gjøre endringer i abonnementet ditt, saksinnstillingene, og innstillinger som er felles for alle Conta-tjenestene.

Ny kunde i Conta inkasso

Conta Inkasso er en tjeneste som ikke lenger eksisterer. Se hvordan du sender ubetalte fakturaer til innkreving via partneren vår, Kravia. Slik legger du inn nye kunder i Conta Inkasso.

Ny inkassosak

Conta Inkasso er en tjeneste som ikke lenger eksisterer. Se hvordan du sender ubetalte fakturaer til innkreving via partneren vår, Kravia. Hvis en faktura har forfalt, kan du sende den til Conta Inkasso direkte fra Conta.

Kom i gang med inkasso

Dårlige betalere? Fra startskjermen på Conta Inkasso kan du starte og følge opp inkassosakene dine. OBS! Denne tjenesten tar ikke lenger imot nye kunder.