Kundeoversikt i inkasso

Under «KUNDER»-fanen finner du en oversikt over kundene dine.

Under «KUNDER»-fanen finner du en oversikt over kundene dine.

Slik oppretter du nye kunder i Conta Inkasso. Du kan også importere dem fra Conta eller fra eksterne programmer.

Conta Inkasso er en tjeneste som ikke lenger tar imot nye kunder. Se hvordan du sender ubetalte fakturaer til innkreving via partneren vår, Skuls. Dessuten – med Superraskt Oppgjør kan du få betalt umiddelbart og si farvel til all oppfølging av fakturaer.