Inkassorapporter

Du kan hente ut rapportdata om inkassosakene dine i Conta Inkasso. Klikk på nedtrekksmenyene nedenfor for å velge periode, avdeling og prosjekt.

Statistikk og rapporter i Conta Inkasso

TIPS: Ved å klikke på de forskjellige ledetekstene etter fargekodene under diagrammet, f.eks. MERVERDIAVGIFT, kan du skru av og på visningen av data. Prøv selv!

Avdelingsrapport

Her kan du finne rapporter for hver avdeling, og innkrevingen i avdelingen basert på perioden du velger.

Prosjektrapport

Hent ut innkrevingstall fordelt på prosjektene i virksomheten, og alle fakturaene knyttet til prosjektet du velger.

Du må ha Conta Pluss-abonnement for å ta i bruk avdelinger og prosjekter i Conta-tjenestene.