Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Legge til arbeidsplass i Tritt

Når du bruker lønnssystemet Tritt, må du legge til alle arbeidsplassene i bedriften din for å kunne kjøre lønn til ansatte på de forskjellige lokasjonene. Slik gjør du det. 

Når du bruker lønnssystemet Tritt, må du legge til alle arbeidsplassene i bedriften din for å kunne kjøre lønn til ansatte på de forskjellige lokasjonene. Slik gjør du det. 

Når du starter å bruke Conta sitt lønnssystem, Tritt, må du legge til bedriften du skal kjøre lønn for. Det gjør du ved å bruke søkefunksjonen inne i systemet. Tritt henter all informasjon om bedriften fra Brønnøysundregistrene.

Hvis bedriften har flere arbeidsplasser, altså lokasjoner, vil de automatisk hentes opp når du legger til bedriften i Tritt. 

Registrere ny arbeidsplass

Skal du starte en ny avdeling eller arbeidsplass på en ny adresse? Da må du først og fremst oppdatere opplysningene i til bedriften Brønnøysundregistrene. 

Når den nye arbeidsplassen er opprettet, kan du legge den til i Tritt. Det gjør du ved å gå til BEDRIFT > OPPDATER BEDRIFTEN. 

Da henter Tritt automatisk opplysningene om den nye arbeidsplassen fra Brønnøysundregistrene. 

Fjerne eller legge ned en arbeidsplass

Så lenge en arbeidsplass er registrert i Brønnøysundregistrene, vil den vise i oversikten i Tritt. Du kan markere arbeidsplassen som «inaktiv» hvis den ikke er i bruk eller hvis du ikke skal kjøre lønn for den med Tritt. 

Det gjør du ved å gå til BEDRIFT og velge den aktuelle arbeidsplassen. Klikk på bryteren ved «Aktiv» for å gjøre arbeidsplassen inaktiv. Du ser at den er inaktiv ved at bryteren er grå. 

Arbeidsplassen vil vises som «inaktiv» i kontoen din og du kan ikke kjøre lønn for denne arbeidsplassen.

Hvis du skal legge ned en arbeidsplass permanent, må du registrere dette i Brønnøysundregistrene. Tritt henter automatisk informasjon om bedriften og arbeidsplassene når du går til BEDRIFT > OPPDATER BEDRIFTEN.

Kom i gang med Tritt
Var artikkelen nyttig? like moderate dislike

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.