Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Kom i gang med regnskap

Slik kommer du i gang med regnskap i Conta.

Slik kommer du i gang med regnskap i Conta.

Helt ny bruker?

Velkommen! Hvis dette er første gangen du bruker regnskapsprogrammet til Conta, anbefaler vi å klikke på velkomstveiviseren. Du finner den ved å klikke på tannhjulet øverst til høyre (innstillingene dine) og så gå til Regnskap-fanen. Den leder deg gjennom noen av de viktigste innstillingene som angår firmaet ditt, og sørger for at tall og rapporter blir korrekte.

Her er en liten guide til hva du må gjøre som ny bruker før du kan begynne å bruke programmet fullt ut.

Regnskap

I toppmenyen finner du alt som har med bokføring å gjøre under REGNSKAP.

Herfra kan du registrere kjøp og inntekter ved hjelp av våre nyttige veivisere, eller du kan gjøre alt selv uten hjelp fra en veiviser. Sistnevnte er nyttig for enkelte bilag som ikke kan føres ved hjelp av de andre veiviserne.

Fra denne siden kan du også registrerer bankutskriften din hver måned for å sjekke at alle transaksjoner er registrert og at balansen er den samme i banken og i regnskapet.

I opplastede bilag finner du vedleggene du laster opp eller sender til Conta via e-post. Etter hvert som du registrerer transaksjoner og knytter disse vedleggene til hver transaksjon, vil de flyttes fra opplastede bilag og over på bilaget.

Kunder

Ved å klikke på KUNDER i toppmenyen kan du se alle kundene dine, se detaljer om hver kunde, lage gjøremål, og importere kunder fra andre virksomheter du har tilgang til i Conta eller fra andre tjenester du har brukt før.

Leverandører

Klikk på LEVERANDØRER i toppmenyen i Conta for å finne informasjon om alle leverandørene dine, det vil si alle du kjøper varer og tjenester fra, og historikken du har med dem. Du kan importere leverandører fra andre virksomheter i Conta eller fra andre tjenester.

Rapporter

Alle regnskapsrapportene dine finner du i toppmenyen under RAPPORTER og undermenyene der. Rapportene inkluderer resultat, balanse, journaler, og hovedbok, i tillegg til kunde- og leverandørhistorikk og alt du trenger til MVA-meldingen.

Innstillinger

Tannhjulsikonet øverst til høyre tar deg til innstillingene dine, hvor kan du endre på opplysninger om firmaet ditt, brukerkontoen din og om regnskapet.

Meldinger

I meldingsboksen på forsiden vil du motta meldinger fra oss. Dette kan f.eks. være informasjon om viktige oppdateringer, eller beskjeder fra kundeservice.

Under kan du også se de siste artiklene fra oss, med gode tips til fakturering, regnskap og hvordan du får mest mulig ut av tjenestene våre.

Var artikkelen nyttig? like moderate dislike

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.