Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Finnes det begrensninger på hvor mange som kan få tilgang til en virksomhet?

Du kan invitere ubegrenset med brukere til hver virksomhet du har i Conta!

Inviter en ny bruker ved å gå til INNSTILLINGER, MIN VIRKSOMHET og deretter BRUKERE. Klikk på NY BRUKER.

Du kan også invitere inn regnskapsføreren din ved å klikke på INVITER REGNSKAPSFØRER.

Var artikkelen nyttig? like moderate dislike

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!