Hvordan administrerer jeg abonnementet mitt?

Har du brukt en tjeneste i Conta som du ikke vil fornye? For å bytte mellom abonnementene Standard og Smart, må du gå til INNSTILLINGER og MINE KJØP. Trykk på de tre prikkene ved siden av det aktive abonnementet ditt for å endre.

For å avslutte Salg, bankintegrasjon eller næringsoppgave, gå til INNSTILLINGER og MINE KJØP, scroll ned til VALGFRIE TILLEGG og trykk «avbryt». Gjør du det senest dagen før fornyelsen blir du ikke fakturert for en ny periode.

Vil du avslutte abonnementet og slette virksomheten fra Conta, gjør du det i innstillingene for virksomheten.