Hvordan fjerner jeg automatisk fornyelse av betalingstjenester?

Har du brukt en tjeneste i Conta som du ikke vil fornye? For å nedgradere abonnementet ditt må du gå til INNSTILLINGER og MINE KJØP. Trykk på de tre prikkene ved siden av det aktive abonnementet ditt for å nedgradere.

Vil du avslutte tjenesten helt, må du ta kontakt med kundeservice.

For å avslutte Salg, gå til INNSTILLINGER og MINE KJØP, scroll ned til VALGFRIE TILLEGG og trykk «avbryt». Gjør du det senest dagen før fornyelsen blir du ikke fakturert for en ny periode.