Abonnement på regnskap

Som regnskapsbruker får du prøve tjenesten gratis i 30 dager.

Som regnskapsbruker får du prøve tjenesten gratis i 30 dager.

Abonnementssidene er felles for alle Conta-tjenestene. Du administrerer abonnementene dine fra INNSTILLINGER > ABONNEMENT.

Abonnementet på Regnskap inkluderer alle bokføringsfunksjoner og rapporter du trenger til å føre eget regnskap, og inkluderer automatisk bokføring av fakturaene dine fra Conta Faktura, samt veivisere som hjelper deg å føre riktig og alle regnskapsrapportene du trenger.

Prisen for et abonnement på Regnskap etter prøveperioden er 99,- per måned eks.mva., fakturert årlig.

Innstillinger for abonnementet ditt

I abonnementsinstillingene dine kan du endre fakturaadressen din, hvis du vil at de årlige fakturaene skal sendes til en annen e-post.

Du kan også velge å skru av automatisk fornyelse av abonnementet ditt. Da vil du etter utløpsdatoen ikke lenger ha tilgang til dataene dine.

Husk å klikke «Lagre instillingene» for å bekrefte endringene.

Conta Regnskap er under kontinuerlig utvikling. Innholdet i disse hjelpesidene vil kunne endre seg etter hvert som tjenesten forbedres. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe.