Gratis webinarer fra Conta - Lær om regnskap, skatt og mye mer!

Hvor finner jeg fakturaer/kvitteringer fra kjøp jeg har gjort i Conta?

Du kan se alle kvitteringene dine ved å gå til INNSTILLINGER og deretter CONTA-KREDITT. Klikk på FAKTURA ved siden av et kjøp for å laste ned en PDF versjon.

På denne siden kan du også kjøpe mer kreditt, og legge til eller endre betalingskortet du bruker.

Var artikkelen nyttig? like moderate dislike
Relaterte artikler

Abonner på Conta nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet fra Conta og hold deg oppdatert på nye funksjoner, samt nyttige tips og triks.